GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
4 Ekim 2016 Salı 16:15

Göztepe Rotary’de konu 15 Temmuz, konuk İntegral’di

Ekim ayı ilk toplantısını gerçekleştiren Göztepe Rotary Kulübü’nün konuk konuşmacısı İntegral Araştırma Genel Koordinatörü Gazeteci-Yazar Ümit Yaldız’dı.

İZMİR - İzmir merkezli araştırma şirketi İntegral’in 15 Temmuz darbe girişiminden sonra gerçekleştirdiği araştırmanın konu edildiği toplantıda Genel Koordinatör Yaldız Göztepe Rotary Kulübü üyelerine araştırmanın detayları üzerine kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Darbe girişiminin toplumsal algı üzerindeki etkilerini anlatan Yaldız, 15 Temmuz’un bir çok açıdan milat niteliğinde olduğunu özellikle siyasetin hain darbe girişiminden yoğun şekilde etkilendiğini söyledi. Darbe girişiminin siyasetteki değişim atmosferini derinden etkilediğini ve mevcut siyasal partilere ve liderlere olan güveni arttırdığına vurgu yapan Yaldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın 15 Temmuz sonrası ortaya koyduğu birleştirici tavrın kentte olumlu karşılandığını, ancak halkın bu olumlu atmosferin süreceğine dair beklentisinin zayıf olduğunu rakamlarla anlattı.

Göztepe Rotary Kulübü Dönem Başkanı Gazeteci-Yazar Nedim Atilla ise konuşmaların ardından İntegral Genel Koordinatörü Ümit Yaldız’a teşekkür ederek, günün anısına kulübün onur belgesi ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kaleminden yayınlanan Medeni Bilgiler kitabını hediye etti.