GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
3 Kasım 2021 Çarşamba 16:32

Göztepe-Kızılay ve taraftarlar el ele! Kan bağışı yap formayı kap!

Göztepeli taraftarlar, 6 Kasım Pazar günü Gültepe Meydanı’nda kurulacak kan alma merkezinden,  kan bağışında bulunduktan sonra sarı kırmızılı formayı giyerek ayrılacak. Türk Kızılay İzmir Şubesi Başkanı Kerem Baykalmış, futbolcuların da yer alacağı etkinliğin, daha sonra başka semtlerde tekrarlanacağını bildirdi

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - Göztepe, Kızılay İzmir Şubesi ve Kenar Mahalle Taraftarlar Derneği, pandemi nedeniyle iyice azalan kan bağışçılarını teşvik etmek amacıyla büyük bir kampanya başlattı. 6 Kasım Pazar günü Gültepe Meydanı’nda kurulacak stantta kan bağışında bulunan herkese, Göztepe’nin lisanslı forması armağan edilecek. Saat 10.00’dan 22.00’ye kadar sürecek etkinlikte Göztepeli futbolcuların yanı sıra kulübün Başkanvekili Talat Papatya da hazır bulunacak.

GÖZTEPELİ TARAFTARLARA ÇAĞRI YAPILDI
Göztepeli yöneticiler, böylesine kıymetli bir sosyal sorumluluk projesinde yer almaktan mutluluk duyacaklarını belirtirken, tüm Göztepeli taraftarların yanı sıra Göztepeli olsun olmasın tüm futbolseverleri kampanyaya katılmaya davet etti. Türk Kızılay İzmir Şubesi Başkanı Kerem Baykalmış ise İzmirli vatandaşların kan bağışlarına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu belirterek şunları söyledi:

BAYKALMIŞ: DİĞER SEMTLERE DE GİDECEĞİZ
“Türk Kızılayı olarak birçok sosyal sorumluluk projesine destek veriyoruz. Göztepe, İzmir’in kıymetli spor kulüplerinden biridir. Uzun yıllardır Göztepe Spor Kulübü ile pek çok kampanya yürüttük. Bu kez bir kan bağışı üzerinde ortak hareket ediyoruz. Kenar Mahalle Taraftarlar Derneği’nin ev sahipliğinde Gültepe’de Göztepeli taraftarlarla birlikte olacağız. Daha sonra diğer mahallelerdeki taraftar dernekleriyle birlikte taraftarlarımızla buluşacağız. Finalde de ileri bir tarihte Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nda yapacağız. Amacımız, İzmir’in kan ihtiyacını karşılamak. Bu konuda bize büyük destek veren Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Başkanvekili Talat Papatya’ya, proje sorumlumuz Erhan Yılmaz’a ve Kenar Mahalle Taraftarlar Derneği Başkanı Yiğit Demirli’ye teşekkür ediyorum.”