GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Şubat 2016 Çarşamba 09:48

‘Giymiyorsan giydir’e destek çığ gibi!

Güzelbahçe Eğitim Kültür ve Sanat Derneği ile TEOS Sakin Şehir Rotary Kulübü işbirliğiyle “Giymiyorsan giydir” adlı kampanyasında yaklaşık iki bin parça giysi toplandı.

Proje koordinatörü  Makbule Apaydın, amaçlarının ihtiyaç sahibi dar gelirli vatandaşları bir nebze olsun sevindirmek olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın ihtiyaç fazlası giysi ve ayakkabılarını ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırmak için aracılık yapacağız diyerek yola çıktık  ve çok güzel sonuç aldık . Topladığımız yaklaşık 2 bin parça giysiyi  tasnif edip , yıkayıp, ütüledikten sonra Güzelbahçe Belediyesi’nin Sosyal Marketi’ne teslim ederek ilk kampanyamızı tamamlamış olduk .  Buradan da ihtiyaç sahibi dar gelirli vatandaşlarımız ihtiyaçlarını karşılanmış olacak” diye konuştu.

Apaydın, Güzelbahçe Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Başkan Yardımcılığın yanı sıra Kent Konseyi Kadın Meclisi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Güzelbahçe Şubesi’nde yöneticilik yapıyor ve İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) da ulusal proje geliştirme ve uluslararası ilişkiler komitelerinde görev alıyor.