GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
24 Kasım 2023 Cuma 11:13

Gideceği yeri beğenmeyen taksici: 'Alın taksiyi gidin'

İstanbul Bakırköy’de caddede turistleri almak isteyen taksici ile müşteriler arasında tartışma çıktı. Aracını yolun ortasında bırakan taksici, taksiden inmeyen müşterilere, “Alın taksiyi gidin.” diyerek tepki gösterdi.

Bakırköy’de yolcu seçen taksiciyle, araçtan inmeyen müşteriler arasında tartışma çıktı.

Olay, Yeşilköy’deki bir alışveriş merkezinin önünde çarşamba günü akşam saatlerinde yaşandı. Caddede üç kadın müşteri taksiye bindi.

İddiaya göre, taksici müşterilerin gideceği yeri beğenmeyince, başka müşteri almak istedi. Yolun ortasında durup müşterilerle tartışan şoför bir süre sonra taksiden indi. Taksici, duruma itiraz edip araçtan inmeyen 3 kadına, “Alın taksiyi gidin.” diyerek tepki gösterdi.

Tartışmanın devam ettiği sırada, bir turist taksinin ön koltuğuna oturdu. Taksici ise caddede bekleyen turistleri alıp olay yerinden uzaklaştı. Taksicinin aracından inip kadın müşterilerle tartışması, kadınların taksiden inmesi ve sonrasında turistlerin taksiye bindiği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.Bu sırada taksiden inen müşteriler taksiciye tepki göstermeye devam etti. (DHA)