GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
29 Ekim 2022 Cumartesi 15:17

Genç sevgilisiyle dudak dudağa yakalandı

62 yaşındaki oyuncu Güven Kıraç geçtiğimiz haftalarda genç bir kız ile el ele görüntülenmişti. Bunun üzerine 12 yıllık eşi Başak Kıraç dava açmıştı. İlk duruşmada da boşanmışlardı. Güven Kıraç önceki akşam Asmalımescit'te bir mekanın önünde sevgilisi ile öpüşürken yakalandı.

Güven Kıraç, önceki gün genç sevgilisi ile bir kez daha objektiflere yansıdı. Beyoğlu Asmalımescit'te bir mekanda öpüşürken görüntülenen ünlü oyuncu, inkar ettiği kız arkadaşı ile birlikte samimi görüntüler verdi.

Güven Kıraç, mekan çıkışında basın mensuplarının sevgilisini sorması üzerine, “Siz ortalığı karıştırıyorsunuz. Sizinle konuşacak bir konum yok, bakın işinize!” şeklinde tepkili bir cevap verdi.

Güven Kıraç ile eşi Başak Kıraç, Mart 2019'da objektiflere yansımıştı. Eşinin koluna girip, mağazaları dolaşan ünlü oyuncunun, eşi ile arasındaki özel bir günden dolayı kesenin ağzını açtığı öğrenilmişti. Kıraç, eşine değerli hediyeler almıştı.

Öte yandan 'Masumiyet' (1997) ve 'Gemide' (1998) filmleriyle hafızalarda yer eden, çok izlenen dizilerde de kamera karşısına geçen 62 yaşındaki Güven Kıraç'ın, Maya adında bir kız çocukları olan 12 yıllık eşi Başak Kıraç'la boşandı. (POSTA)