GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
17 Kasım 2020 Salı 10:11

Galatasaray'a korona şoku! 3 oyuncu daha pozitif

Resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan Galatasaray Spor Kulübü 3 oyuncusunun koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

EGEDESONSÖZ - Türkiye'de artan koronavirüs vakalarına rağmen yeniden başlayan liglerle vaka haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor. Her gün neredeyse birçok kulüpten vaka haberleri gelirken, son olarak bir kötü haberde Galatasaray'dan geldi.

Resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan Galatasaray Spor Kulübü, yapılan kontroller sonrası 3 futbolcusunun daha koronavirüse yakalandığını belirtti. Galatasaray'da son olarak açıklanan vakalar ile birlikte vaka sayısının 5'e yükselmiş oldu.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Milli takım arası sonrası Galatasaray Futbol takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park ve Liv Hospital’ın katkılarıyla dün yapılan Covid 19 PCR testleri sonuçlanmış ve 3 oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncumuzun tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır."