GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
3 Nisan 2021 Cumartesi 09:15

Futbolcu Aykut Esgi: Akhisarspor'a gelmem için Ahmet Çakar'a para ödedik

Akhisarpor'da forma giyen genç oyuncu Alim Aykut Esgi'nin transfer süreci ve kadro dışı bırakılması sürecinde Ahmet Çakar'ın ve Bişar Özbey'in oyuncunun babasından para istediği iddia edildi. Genç oyuncu iddiaları doğrularken,"Hem TFF'ye hem de savcılığa başvuracağım" dedi.

Akhisarpor'da forma giyen genç oyuncu Alim Aykut Esgi'nin transfer süreci ve kadro dışı bırakılması sürecinde Ahmet Çakar'ın ve Bişar Özbey'in oyuncunun babasından para istediği iddia edildi. 

Bu iddialar sosyal medyada konuşulurken genç oyuncu Aykut Alim Esgi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda " Ahmer Çakar, bugün VAR Odası'na bağlanacakmış. Umarım bu yayına beni ve babamı da bağlarlar. Beni önce Karagümrük'e sonra Darıca Gençlerbirliği'ne sonra da Akhisarspor'a götürmek için babamdan ne kadar aldıklarını açıklayacağım. Ayrıca tekrar takıma girmem için ne kadar istediklerini de açıklayacağım. Şayet beni bağlamazlarsa başka bir kanala bağlanıp bütün gerçekleri açıklayacağım. Hem TFF'ye hem de savcılığa başvuracağım." ifadelerini kullandı.