GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
20 Ağustos 2016 Cumartesi 09:40

Fuara sihir katmaya geliyor!

İzmir Enternasyonal Fuarı etkinlikleri kapsamında müzikten sinemaya, tiyatrodan gösteri sanatlarına yüzlerce sanatçı İzmir’e gelecek; şov, eğlence, sanat, sihir ve daha fazlası bu fuarda buluşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, 26 Ağustos – 4 Eylül 2016 tarihleri arasında 85. kez Kültürpark’ta gerçekleşecek. İnovasyon ana temasıyla düzenlenen fuar, güçlü sponsorlarıyla dikkat çekerken görsel niteliği yüksek ve geniş kitlelerin katılımını amaçlayan etkinlikleriyle bu yıl da şehirde festival havası estirecek.

10 yılı aşkın bir süredir Türkiye’de ve yurt dışında aralıksız sihir şovlarını sürdüren Türkiye’nin Merlin Ödül’lü sihirbazı Kubilay QB Tunçer, İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında fuarda olacak. 29-30 Ağustos tarihlerinde, İzmir Sanat’ta gerçekleşecek olan sihir şovu saat 20.00’da başlayacak.

Las Vegas’tan Sydney’e birçok ülke dolaşmış olan sihir şovu 70 dakika boyunca izleyicilere büyülü bir deneyim sunuyor. Her yaştan izleyiciye hitap eden bu gösteri büyük efektlerden, abartılı sahne dekorlarından uzak sade duruşuyla sihir oyunlarının etkisini artırmayı hedefliyor. İçinde bol miktarda komedi ve sürpriz barından şovun en önemli özelliği ise seyirciye çok yakın bir mesafeden yapılması ve bazı oyunların seyircilerin katılımıyla gerçekleşiyor olması.

Akıl almaz oyunlarla bugüne kadar on binlerce seyirciyle buluşmuş olan sihir şovu fuarcılık çınarı İzmir Enternasyonal Fuarı’yla fuar ziyaretçilerine unutamayacakları anlar yaşatmaya hazırlanıyor.