GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Mayıs 2016 Salı 11:53

Fuar İzmir’de bir büyük buluşma daha: 10 bin akademisyen ve sektör temsilcisi

TDB ve İZDO tarafından 19 – 21 Mayıs2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan 22. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi, İzmir'de gerçekleşecek. Yaklaşık 10 bin akademisyen ve dental sektör temsilcisini ağırlayacak olan Fuar İzmir, büyük buluşmaya hazır.

Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) ve İzmir Dişhekimleri Odası (İZDO) tarafından 19 – 21 Mayıs2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan 22. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi, İzmir'de gerçekleşecek. Yaklaşık 10 bin akademisyen ve dental sektör temsilcisini ağırlayacak olan Fuar İzmir, büyük buluşmaya hazır...

Diş hekimlerinin en son bilimsel ve teknolojik yeniliklerle buluşacağı 22. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ’ın destekleriyle 14 yıl aradan sonra İzmir’de gerçekleşecek. İzmir’in kültürel tanıtımında büyük rol oynayacak olan uluslararası kongre; turizme cansuyu olacak aynı zamanda kentin ekonomisine de önemli katkı sağlayacak.

FUAR İZMİR’E 15 SALON KURULDU
22. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi’ne ev sahipliği yapacak olan Fuar İzmir’e, kongreye özel olarak B Holü’ne 8 büyük, 7 küçük olmak üzere toplam 15 salon kuruldu.

Ağız ve diş sağlığının genel sağlık üzerindeki rolünün ağırlıklı olarak vurgulanacağı kongrede, branşında isim yapmış çok değerli yerli ve yabancı konuşmacılar yer alacak. 3 gün sürecek kongrede, konferans ve panellerin yanı sıra kurslar ve sosyal programlarla görsel bir şölen yaşatılacak.

TDB 22. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi kapsamında, Türkiye ile coğrafi, tarihi, sosyal, mesleki ve kültürel olarak komşu olan ülkelerle diş hekimliği mesleği alanında fikir alışverişinde bulunmak, bilimsel ve ekonomik işbirliğini arttırmak amacıyla, yaklaşık 25 ülke birlik başkanı ve temsilcisinin katıldığı Komşu Ülkeler Dişhekimleri Birlikleri İşbirliği Platformu Toplantısı yapılacak. Birçok ülkenin diş hekimliği birlikleri başkanları ve temsilcileri kongre boyunca İzmir’de olacak.

EXPODENTAL 2016 İZMİR’DE!
Kongreyle eş zamanlı olarak düzenlenen Expodental Fuarı; ağız - diş sağlığı endüstrisi ve diş hekimliği malzeme üretimi, ithalat ve satışını yapan ülkemizdeki hemen hemen tüm firmaların yer alacağı  4 bin m2’lik alanda, Fuar İzmir A Holü’nde gerçekleştirilecek. Diş hekimliği sektöründeki en son teknolojik gelişmelerin kolay ulaşılabilir bir şekilde sunulabilmesi için azami özenin gösterildiği fuar; kongre katılımcılarını bekliyor. Fuarı sektörden isimler ücretsiz olarak ziyaret edebilecek.