GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
18 Mayıs 2016 Çarşamba 10:19

Fuar İzmir’de ‘8 arena’lı voleybol şöleni!

Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir, spor şölenine hazırlanıyor. Yaklaşık iki ay boyunca fuar alanına kurulacak 8 saha ile 2015-2016 Sezonu Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak.

Onur DENİZ/EGEDESONSÖZ - Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir 30 Mayıs’ta İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde spor şölenine ev sahipliği yapıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2015-2016 Sezonu Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nı İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirecek.

8 SAHA KURULACAK
Bu sene ilk defa her kategoride 32 Bayan ve 32 Erkek takımın katılımı ile bir voleybol festivali şeklinde yapılacak şampiyonada Fuar İzmir’e kurulacak voleybol parkurlarıyla müsabakalar düzenlenecek.

Toplamda fuar alanında 26 bin 500 metrekarelik alanda 8 saha kurulacak. 30 Mayıs-6 Temmuz arasında yapılacak organizasyon Temmuz ayına kadar sürecek. Dev organizasyon kapsamında sırasıyla gençler, veteranlar, küçükler, yıldızlar ve minikler Türkiye şampiyonaları düzenlenecek. 4 bin sporcunun mücadele edeceği şampiyonalar Fuar İzmir’de yapılacak özel düzenlemelerle adeta bir voleybol festivaline dönüşecek.

ÜCRETSİZ SEMİNERLER
Şampiyonalar süresince sporcu ve antrenörlere yönelik Dopingle Mücadele, Temel Teknik Eğitim, Hareket Eğitimi, Voleybol Oyun Kuralları, Mini Voleybol Oyun Kuralları, Kondisyon, Beslenme konulu seminerler düzenlenecek. Düzenlenen seminerlerden en az 3 tanesine katılan katılımcılara sertifika verilecek. Seminerler, tüm Türkiye’den katılımcılara açık ve ücretsiz olacak.