GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
3 Mayıs 2017 Çarşamba 10:59

Foça TEMAD'da Harmandar güven tazeledi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Foça Şubesi'nin tek listeyle gidilen olağan kongresinde Ramazan Harmandar, bir dönem daha başkanlığa seçildi.

TEMAD Foça Şubesi olağan kongresi, Reha Midilli Kültür Merkezi'nde yapıldı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şube kurucu başkanı İbrahim Özen'in başkanlığında Divan Heyeti oluşturuldu. Açılış  ve şube faaliyetleri ile ilgili olarak üyelerin konuşmalarını takiben faaliyet ve denetim raporları okunarak oylandı ve kabul edildi. Tek liste ile gidilen seçimde Yönetim Kurulu Ramazan Harmandar, sandık başına giden 40 üyenin oylarının tamamını alarak başkanığa seçildi. Harmandar başkanlığındaki yönetim kurulu Arif Batı, Yaşar Orhan, Erol Çetin ve Ramazan Arslan'dan oluştu.

Güven tazelemekten duyduğu memnuniyeti dile getiren TEMAD Foça İlçe Başkanı Ramazan Harmandar, "Üye ve meslektaşlarımızın haklarının aranması ve alınması için çabalarımızla birlikte sosyal hayatın bir parçası olarak diğer faaliyetlerimiz de sürecek. Genel Merkez ve şubelerle birlik beraberlik  içinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi. (DHA)