GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
15 Haziran 2017 Perşembe 10:41

Flaş! İZBAN kamyona çarptı!

İzmir'in Torbalı İlçesi yakınlarında, Cumaovası-Tepeköy banliyö hattında sefer yapan İZBAN trenine hemzemin geçitte bir kamyon çarptı.Kaza sonrası duran Cumaovası-Tepeköy seferleri ise tek hattan başlatıldığı öğrenildi.

Bugün saat 10.00 sıralarında Torbalı İlçesi yakınlarındaki bir hemzemin geçide kontrolsüz girdiği belirtilen kamyon, Cumaovası-Tepeköy hattında yolcu taşıyan İZBAN trenine çarptı. Kazada, Tepeköy İstasyonu yönüne giden trende ve kamyonda hasar meydana gelirken, yolcular dahil kimsenin yaralanmadığı bildirildi.

Bugün saat 10.00 sıralarında Torbalı İlçesi yakınlarındaki bir hemzemin geçide kontrolsüz giren kamyona çarptı. Tepeköy istasyonu yönüne giden İZBAN treninin hemzemin geçitte çarptığı 03 SN 529 plakalı kamyonun mıcır yüklü olduğu, kaza sırasında vagonlarda da yaklaşık 200 yolcu bulunduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle Cumaovası-Tepeköy arasındaki seferler geçici olarak durdu. İzmir Büyükşehir Beylediyesi'nin toplu ulaşım kuruluşu ESHOT'un belediye otobüslerinin devreye alınarak, yolcular taşındı. Ön tarafı hasar gören tren ile kamyonun hattan kaldırılmasının ardından, seferler de normale döndü. (DHA)