GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
27 Ocak 2023 Cuma 15:55

Fırtına Ege'de hayatı olumsuz etkiledi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, özellikle gece etkili olan fırtına nedeniyle birçok mahallede ağaçlar devrildi. Bazı bölgelerde elektrik kesintileri yaşanırken, sağanağın ardından yollarda ise yoğun su birikintileri oluştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısından sonra dün öğle saatlerinden itibaren Muğla'nın Bodrum ilçesinde fırtına etkili oldu. Fırtınayla sabaha karşı sağanak da başladı. Fırtına nedeniyle kentin bazı bölgelerinde elektrik altyapısında arızalar oluşurken, birçok mahallede elektrik kesintileri yaşandı. Çırkan, Bahçelievler, Yokuşbaşı, Akyarlar, Kızılağaç mahallelerinde devrilen ağaçlar, Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince müdahale edilerek kaldırıldı. Öte yandan sağanak nedeniyle yollarda yoğun su birikintileri oluştu. 

Bodrum'da sabah saatlerinden sonra fırtına etkisini yitirirken, yarına kadar şiddetli yağmurun aralıklarla devam etmesinin beklendiği belirtildi. 

MANİSA
Manisa'nın Salihli ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanak nedeniyle bazı mahallelerde evleri su bastı.

Salihli'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli sağanak, hayat olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle ilçe merkezindeki bazı mahallelerde yollar göle döndü. Yılmaz, Atatürk ve Kocaçeşme mahallelerinde ise bazı evleri su bastı. Biriken su ne nedeniyle bazı vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri suların tahliyesi için çalışma başlattı. (DHA)