GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Ağustos 2017 Cumartesi 11:45

Festivalin finalini Otilia yaptı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Altınkum Plaj Festivali” Otilia konseri ile sona erdi. Üç gün süren  festivalde Didimliler yoğun ilgi gösterirken gönüllerince eğlendiler.  

Festivalin gündüz bölümünü olan saat: 10.00 ile 20.00 arasında çeşitli etkinlikler, birbirinden eğlenceli yarışmalar, renkli gösteriler, ödüllü kumdan heykel yapma, halat çekme, karaoke yarışmaları, zumba gösterisi, hint dansı ve alan oyunları festivale renk kattı .

Aydın Büyükşehir Belediyesi Belgesel Film Gösterimi ile başlayan 3 günlük festivalin akşam bölümü ise Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Konseri ile devam etti. Daha sonra ise Baba Rock Grubu, Nayna Karadeniz Rock Grubu, Göksel Doğançay, Yüksek Sadakat, Gripin ve kapanış konserini de dünyaca ünlü sanatçı Otilia yaptı.

Didimliler ve konsere gelen vatandaşlar, Otilia ile coşarken, unutamayacakları bir gün geçirerek,  “Altınkum Plaj Festivali”ni düzenleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler. Konserin sonunda Otilia’nın ay yıldızlı tişört giymesi vatandaşlardan uzun süre alkış aldı.

KUM HEYKELLE BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Altınkum plajında dört kişilik sanatçı Engin Akabalı, Berfun Akabalı, Fırat Uysal ve Eylül Nice tarafından yapılan Medusa Poseidon kum heykel üzerine “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederiz” yazısı festivalde büyük beğeni topladı.