GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Şubat 2024 Salı 17:50

Eski başkandan zehir zemberek sözler… ‘Dağdan gelip bağdakini kovma!’

CHP Karabağlar İlçe Eski Başkanı Polat Manduz, sosyal medya hesaplarından CHP’nin Karabağlar Belediyesi Meclis Listesi’ne tepki göstererek “Bu parti benim baba ocağımdır. “Dağdan gelip bağdakini kovma” planları yapanlar şunu iyi bilmelidirler ki sokakların gerçeği salon siyasetinin hayal dünyasına benzemez!” dedi.

EGEDESONSÖZ – Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler için siyasi partilere verdiği aday listelerini teslim etmesi süresi bugün sona erdi.

YSK’ya verilen listeler ise CHP İzmir’de tartışmalara neden oldu. Bir de tepki de CHP’nin Karabağlar İlçe eski Başkanı Polat Manduz’dan geldi.

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Manduz listeler için ‘Dağdan gelip bağdakini kovma’ benzetmesinde bulundu.

Manduz’un açıklaması şu şekilde:

Değişimin gerekliliğini ve kaçınılmaz olduğunu kongre sürecinden çok daha önce dile getirip bunu destekledik. Cumhuriyet Halk Partisi’nin örgütüne sahip çıkmadığını değişimden önce söyledik. Kongrede, kurultayda değişimi savunduk. Yedi kuşak bu partiye emek vermiş, her kademesinde çalışmış, Karabağlar’ın her sokağını ezbere bilen biri olarak şunu söylüyorum ki; Cumhuriyet Halk Partisi bir kez daha kendi evlatlarını görmezden gelmiştir. Yukarıdan atamalarla örgütün gerçek sesine kulaklarını kapatmıştır. Bu parti benim baba ocağımdır. “Dağdan gelip bağdakini kovma” planları yapanlar şunu iyi bilmelidirler ki sokakların gerçeği salon siyasetinin hayal dünyasına benzemez!