GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
15 Ocak 2022 Cumartesi 18:30

Eski Başkan Zorlu'dan tepki: Altaylılık duruşuna yakışmadı

Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasında izlenen yolun, Altaylılık duruşuna yakışmadığına vurgu yapan Altay'ın eski başkanlarından Kemal Zorlu, "İzlenen yol, yaşadığımız zor günlerde olması gereken dayanışta ruhunu sekteye uğratmıştır" ifadesini kullandı

EGEDESONSÖZ - Altay'la bütünleşmiş isimlerden biri olan, yıllarca siyah beyazlı kulüpte yöneticilik, başkanlık yapan Kemal Zorlu, Mustafa Denizli'nin teknik direktörlükten ayrılması sırasında izlenen yolla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Zorlu, izlenen yolun, Altaylılık duruşuna yakışmadığını öne sürdü, camiayı birlikte olmaya çağırdı.

CAMİANIN BÜYÜĞÜ OLARAK HERKESİ UYARMAK İSTEDİM
Kemal Zorlu, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Altay Spor Kulübü'nde son günlerde yaşanan olaylar ve bunun neticesinde camiada  ortaya çıkan gerginlik, son derece üzücüdür. Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasında izlenen yol, ne yazık ki Altaylılık duruşuna yakışmamış, yaşadığımız zor günlerde olması gereken dayanışma ruhunu sekteye uğramıştır. Bu yasananlar neticesinde hayatını Altay'a adamış bir camia büyüğü olarak siyah beyazlı renklere gönül veren herkesi uyarmak istedim."

ALTAY, KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİLDİR
Unutulmamalıdır ki Altay kimsenin tapulu mali değil, koca bir camianın asırlık değeridir. Bu nedenle bu sıkıntılı sureci atlatma yolunda herkesin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerekmektedir. Gerilim, kaos ve kavga ortamının şu aşamada  kulübe büyük zarar vereceği açıktır. Herkesi sağduyuya davet ediyorum. Eleştiri ve sitemlerimizi erteleyip, bu aşamada tek vücut olarak Altayımızın, büyük emeklerle çıktığı Süper ligde kalmasını sağlamamız gerektiğini, üzerine basa basa ifade ediyorum. Sevgilerimle."