GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Nisan 2016 Pazartesi 09:44

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında soğuk rüzgarlar!

Anayasa Mahkemesi'nin kuruluşunun 54. yıldönümü için düzenlenen törende soğuk rüzgar esti. Erdoğan, bakanların elini tek tek sıkarak selamlaşırken, son günlerde kendisini sert bir dille eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadan yerine oturdu.

Anayasa Mahkemesi'nin 54'üncü Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi. AYMBaşkanı Arslan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yüksek Mahkeme binasındaki töreneCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu veTürkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu da katıldı. 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, törenin yapıldığı salona girerken bakanlar ve diğer protokol üyeleri ayağa kalktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da anons üzerine ayağa kalktı. Erdoğan, bakanların elini tek tek sıkarak selamlaşırken, son günlerde kendisini sert bir dille eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadan yerine oturdu. Başbakan Davutoğlu ve Meclis Başkanı Kahraman'ın Kılıçdaroğlu'yla tokalaştığı görüldü. (Hürriyet)