GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Ekim 2022 Cuma 12:19

Erdoğan'dan 'Çelebi' açıklaması: Rozeti bizzat takacağım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ile ilgili olarak, "Mehmet Ali Bey kendisi de açıklama yaptı. İnşallah Çarşamba günü grup toplantısında da rozetini bizzat takacağım" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana ziyaretinin ardından yurda dönüşü sırasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı, açıklamalarda bulundu. CHP eski İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye geçişini değelendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çarşamba günü rozeti bizzat kendi takacağını belirtti.

Erdoğan açıklamasında şunları söyledi:?

Her şeyden önce bizim davetimiz her zaman bakidir. Kapı açık. Biz, kapımızı kimseye kapayamayız. Yeter ki gelenin milli ve yerli yanı güçlü olsun. Mehmet Ali Bey kendisi de açıklama yaptı. İnşallah Çarşamba günü grup toplantısında da rozetini bizzat takacağım. Ve böylece şu anda resmen AK Parti'ye girmiş olsa da o gün grup toplantısında herkesin huzurunda rozetini takarak çok daha farklı bir anlamda o ruhu istiyorum ki grubumuz da yaşasın.