GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
18 Ağustos 2016 Perşembe 17:51

Emre Belözoğlu: Kurban bağışı ve burs verdim ama...

Belözoğlu, FETÖ'ye kurban bağışı ve öğrenci bursu verdiğini ancak 17-25 Aralık döneminden sonra bu sinsi yapının gerçek yüzünü görerek eli kanlı bu terörist örgütle tüm ilişkisini kestiğini belirtti.
Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, geçmişte Allah rızası için, Türk kültürünü yaşattığı ve ülkemize hizmet ettiğini düşünerek Fettulahçı Terör Örgütü (FETÖ)'ne kurban bağışı ve öğrenci bursu verdiğini ancak 17-25 Aralık döneminden sonra bu sinsi yapının gerçek yüzünü görerek eli kanlı bu terörist örgütle tüm ilişkisini kestiğini belirtti.

Emre Belözoğlu yaptığı açıklamada, bazı basın yayın organlarında hakkında ortaya atılan iddialara tepki göstererek, şunları kaydetti:

"Öncelikle, 15 Temmuz 2016 Cuma günü gerçekleştirilmek istenen ve ülkemizin birlik-beraberliğine kastederek, 240 masum insanımızı şehit eden, binlerce insanımızı da yaralayan hain darbe girişimini ve bu alçak girişimin arkasında bulunan Fetullahçı Terör Örgütü'nü lanetliyorum. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

"ŞAHSIMA YAPILAN YORUMLARI KINIYORUM"
Bu alçak girişimin hemen ardından başkanımız Göksel Gümüşdağ, yöneticilerimiz, hocalarım ve tüm takım arkadaşlarımla birlikte, Türk bayraklarımızı alarak, Başakşehir ve Kısıklı’da tutulan demokrasi nöbetlerine katıldık. Her iki yerde de mikrofonu alarak, halkımızın ve kameraların önünde bu alçak darbe girişimini lanetlememe rağmen, bazı basın organlarında şahsıma yönelik "sustuğum ve konuşmam gerektiği" şeklindeki art niyetli yorumları kınıyor ve kesinlikle kabul etmiyorum. (a.a)