GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
18 Ocak 2016 Pazartesi 17:39

Emrah artık yatağa mahkum değil

Aydın'da yaşayan bedensel engelli 17 yaşındaki Emrah Genç, Efeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'nden istediği tekerlekli sandalyesine kavuştu. Emrah'ın mutluluğu yüzüne yansıdı.

 Pınardere Mahallesi'nde yaşayan bedensel engelli Emrah Genç'in ailesi, yatağa mahkum oğlu için Efeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvurup, tekerlekli sandalye istedi. Vakıf yetilileri, durumu uygun görülen Genç'e tekerlekli sandalyesini teslim etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Emrah çok mutlu oldu.

"YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK"
Efeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlçe Müdürü Muzaffer Arslan, "Sosyal yardımlardan yararlanma hakkına sahip kimselere yakacak, nakdi yardımlar, özür gruplarına göre tespit edilen tıbbi yardımlar vakfımız tarafından yapılmaktadır. Bu çerçevede de vakfımıza müracaat eden Emrah Genç isimli vatandaşımıza özrüne göre tespit edilen tekerlekli sandalye alımı yapılarak teslim ettik. Vakıf olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçemizde bulunan ailelere yardım etmeye devam edeceğiz" dedi.(dha)