GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
20 Aralık 2017 Çarşamba 11:11

Emrah Serbes'in hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu!

İzmir-Aydın Otoyolu'nda, 3 kişinin öldüğü trafik kazasından sonra tutuklanan yazar Emrah Serbes için savcının, cezasını tamamladıktan sonra da direksiyon başına geçmemesi için 3 yıl boyunca ehliyetinin geri verilmemesini istediği belirtildi. Serbes'in hakim karşısına çıkacağı tarih de belli oldu

Yazar Emrah Serbes'e yönelik Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı fezleke, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. İzmir'de savcılığın ikinci kez yaptığı inceleme ve değerlendirme sonrasında iddianame tamamlanıp, yargılamanın yapılacağı mahkemeye gönderildi.

İzmir savcılığının, Torbalı savcılığının talebine ek olarak dikkat çeken cezalandırma daha istediği ortaya çıktı. Buna göre, Emrah Serbes, aldığı cezayı tamamladıktan sonra bile belli bir süre direksiyon başına geçemeyecek. Savcılık, Emrah Serbes'in 3 yıl süreyle araç kullanmaması için ehliyetine el konulmasını da istedi.

8 MART'TA HAKİM KARŞISINDA
Diğer yandan Serbes'in 8 Mart 2018 günü 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacağı açıklandı. Kurbanlarından 1'i kadın olan Emrah Serbes'in Dünya Kadınlar Günü'nde hakim karşısına çıkacak olması da ilginç bir rastlantı oluşturdu. Serbes, Menemen T tipi cezaevinde tutuklu bulunuyor.. (DHA)