GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
10 Eylül 2016 Cumartesi 14:54

Ege’nin iki şehrinde korkunç kaza: 2 polis şehit

Denizli ve Muğla’da meydana gelen 2 kazada 2 polis memuru şehit oldu.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde Yunus timinde görevli polisin kullandığı motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 polis şehit oldu, 2 kişi yaralandı.

Alınan biliye göre, Yunus timlerinde görevli polis memuru Mahmut Sarıtaş'ın (30) kullandığı motosiklet, Hasan Gönüllü Bulvarı'ndan Bereketli istikametine giderken S.A. (30) idaresindeki 20 B 2889 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada polis memuru Mahmut Sarıtaş ile otomobil sürücüsü S.A. ve otomobildeki M.A. yaralandı. Servergazi Devlet Hastanesine kaldırılan Sarıtaş, müdahalelere rağmen şehit oldu.

Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Evli ve 3,5 yaşında oğlu olan şehit polis memuru Sarıtaş'ın, Denizli Emniyet Müdürlüğünde düzenlenecek törenden sonra Manisa Salihli'de toprağa verileceği belirtildi.

MUĞLA’DA DA BİR POLİS ŞEHİT
Muğla'nın Milas ilçesinde operasyonda görevli komiser geçirdiği trafik kazasında şehit oldu.

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amiri olarak görev yapan komiser Ali Can Dövüşçü (24) idaresindeki 48 KY 864 plakalı sivil polis aracı, Yatağan'dan Milas yönüne hareket halinde olduğu sırada kontrolden çıkarak takla attı. Araçtan savrularak yere düşen Dövüşçü olay yerinde hayatını kaybetti.

Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve Milas Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu olay yerine gelerek bilgi aldı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Dövüşçü'nün cesedi 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (AA)