GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
21 Şubat 2022 Pazartesi 12:21

Ebru Şahin ile Cedi Osman kavuştu

Şimdilerde Destan adlı dizide rol alan Ebru Şahin, uzun süredir NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ile aşk yaşıyor. Ayrı ülkelerde yaşayan aşıklar kavuştu. İkili, önceki gece Emirgan’da bir mekana girerken görüntülendi.

ABD'de basketbol oynayan Cedi Osman ile oyuncu Ebru Şahin’in aşkı 2020 yazında Alaçatı’da başlamıştı. Ayrı ülkelerde yaşayan ikili, evlilik yolunda ilk adımı geçtiğimiz aylarda atmıştı.

Kapadokya'da sevgilisine "Evet" yanıtını veren Şahin, İspanya'da çekilen yeni fotoğraflarını 3.8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmıştı.

Şimdilerde evlilik hazırlığı yapan çiftten 26 yaşındaki Cedi Osman, Amerika dönüşü soluğu, oyuncu sevgilisi Ebru Şahin’in yanında aldı. Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti, önceki gece Emirgan’da Gizli Kalsın adlı mekanın önünde objektiflere yansıdı. El ele mekana giden çift, sorulara cevap vermeden hızlıca mekana girdi.

EBRU'DAN DÜĞÜN CEVABI 

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Re Touch Mag dergisine konuşan Ebru Şahin, “Basketbolla aranız nasıl?” sorusuna, “Çalışma tempomdan dolayı üniversiteden sonra çok takip ettiğimi söyleyemem ama şu an eş durumundan gece maçı fanatiği oldum diyebilirim” yanıtını vermişti. 

'Hercai' dizisiyle şöhreti yakalayan 27 yaşındaki güzel oyuncu, “Düğün ne zaman?” sorusuna ise “Aniden de olabilir, uzak bir tarihte de...” sözleriyle cevap vermişti.