GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
9 Şubat 2017 Perşembe 21:09

EMD sandığa gidiyor: İşte ilk liste!

EMD İzmir Şubesi, 18 Şubat 2017 Cumartesi günü, 5. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirecek. Ekonomi muhabirlerinin genel kurulunda yarışacak ilk liste adaylığını açıkladı.  
İzmir’de 135 üyesi bulunan Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi, 18 Şubat 2017 Cumartesi günü, 5. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirecek.
 
Ekonomi muhabirlerinin genel kurulunda yarışacak ilk liste adaylığını açıkladı. Ege İhracatçı Birlikleri Basın Müşaviri ve EMD İzmir Şubesi Saymanı Murat Demircan’ın başkan adayı olduğu listede; Habertürk Ekonomi Muhabiri Murat Ervin, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mihrap Düzöz, Yeni Asır Ekonomi Muhabiri Kadir Kemaloğlu, Folkart Kurumsal İletişim Haber Yöneticisi Soner Çağlar, İnşaat Noktası Ekonomi Editörü Nihal Özken, Yeni Bakış Muhabiri Orkan İştar yer aldı.
 
Aday listenin Denetim Kurulu’nda; Ege Telgraf Gazetesi Köşe Yazarı Ahmet Buğra Tokmakoğlu, Yeni Bakış Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Emin Varol ve İzmir Atatürk OSB Basın ve Halkla İlişkiler Şubesi Memuru Meryem Yazıcıoğlu yer alırken, Onur Kurulu ise; EMD İzmir Şubesi’nde başkanlık görevinde bulunmuş Macit Sefiloğlu, Sedat Alp, Tolga Albay ve Hicran Özdamar Yalçınkaya’dan oluştu.
 
1989 yılında kurulan ve bu yıl 27. Kuruluş yıldönümünü kutlayan, EMD İzmir Şubesi’nde bugüne kadar Macit Sefiloğlu, Sinan Doğan, Sedat Alp, Tolga Albay ve Hicran Özdamar Yalçınkaya başkanlık koltuğunda oturdu. EMD İzmir Şubesi Genel Kurulu 18 Şubat 2017 Cumartesi günü İzmir Ticaret Borsası (İTB) Meclis Salonu'nda toplanacak ve önümüzdeki 3 yıl derneği yönetecek isimleri seçecek.
 
Ekonomi Muhabirleri Derneği üyelerinin beklentileri ve isteklerine her aşamada cevap vermeyi amaçlayan Murat Demircan ve ekibi, tarafsız bir anlayışla hareket ederek, her alanda aktif bir yönetim benimsemeyi hedefliyor.