GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Haziran 2024 Salı 14:29

Dışişleri Bakanı Fidan, Rusya'da Putin ile görüşecek

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya’nın Nijniy Novgorod ketinde yapılacak BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Rusya’da temaslarını sürdürüyor. Rusya lideri Putin, bugün Fidan'ı kabul edecek.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya’nın Nijniy Novgorod ketinde yapılacak BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Rusya’da temaslarını sürdürüyor.

Kremlin'den yapılan açıklamaya göre Rusya lideri Putin, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı kabul edecek. 

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, gazetecilere yaptığı açıklamada, Putin’in çalışma ziyareti için Rusya’ya gelen Dışişleri Bakanı Fidan’ı yerel saatle 18.00’dan sonra kabul edeceğini aktardı.

Fidan’ın, Moskova’da farklı düzeylerde temasları ve müzakereleri olduğunu kaydeden Peskov, Fidan’ın müzakerelerin sonuçları hakkında Putin ile konuşacağını ifade etti.

Peskov, geleneksel olarak Rusya-Türkiye gündeminin çok kapsamlı olduğunu ve müzakere edilecek pek çok konu olduğunu vurguladı.

LAVROV-FİDAN İLE GÖRÜŞTÜ
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısı marjında Nizhny Novgorod’da, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi. (Haber Global)