GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
23 Aralık 2023 Cumartesi 15:15

Dilan Polat cezaevine astroloğunu çağırdı

Kara para aklama ve vergi kaçırma soruşturması kapsamında tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın, astroloğu Hilal Saraç, cezaevini ziyaret edecek. Polat'ın Saraç'a avukatları aracılığıyla sorular gönderildiği öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın, astroloğu Hilal Saraç, cezaevini ziyaret edecek. Polat'ın Saraç'a avukatları aracılığıyla sorular gönderildiği öğrenildi. 

Habertürk’ten Ceylan Sever’e konuşan Saraç, Polat'ı önümüzdeki günlerde ziyaret edecek.

Saraç, Polat'ın kendisine avukatları aracılığıyla sorular gönderdiğini söyledi. Saraç, avukatların da astrolog Saraç'ın cevaplarını not alıp Polat'a götürdüğünü söyledi. 

Maksimum nisan ayına kadar çıkacağını söyledim ama şubat mart gibi yüzde 90 dışarıda görebiliriz. 

Saraç, Polat'ın savcıya dilekçe vereceği ya da basına açıklama yapacağı zamanı öğrenmek için dahi yıldız haritasına baktırdığını söyledi. 

Saraç’ın açıklamaları şöyle:

“Ben, Dilan Polat'a eşi ve kardeşiyle tutuklanacağını söyledim. Tabii ki buna kimse inanmak istemez, psikolojik olarak yıprandı. Kendisini yavaş yavaş bu sürece hazırlandı. Birkaç kişi bekliyordum ama kim varsa alınmasını ben de beklemiyordum. 

Bilmek istediği şey, 'Bana ne olacak, ben bundan sonra ne yapacağım.' Dışardaki mal varlıkları para pul umurunda değil. Onların ne olacağı umurunda değil. Tek istediği şey özgürlüğü. 

Daha çok çıktıktan sonraki süreçle ilgileniyoruz. Ben yüzde 90 çıkacağını düşünüyorum. Avukatları aracılığı ile ne zaman çıkacağını sordu. Ben de ona nisana kadar çıkacağını söyledim. Şubat ve mart aylarında çok daha yüksek ihtimalle dışarıda olma ihtimalini görüyorum." (T24)