GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Haziran 2016 Pazartesi 09:40

Dervişoğlu’ndan o karara sert tepki: Maskeli soyguncular!

MHP’de büyük kurultay öncesi ‘hukuk savaşları’ sürerken mahkemeden çıkan tüzük değişikliğine durdurma kararına Müsavat Dervişoğlu’ndan sert tepki geldi. Dervişoğlu, “Bu maskeli soygunculardan hesap sormaksak aldığımız nefes bize haram olsun” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ – MHP’de 19 Haziran’da muhalifler yapılan kurultay sonucu yapılan tüzük değişikliğine yargı freni geldi!

MHP’nin avukatı Yücel Bulut kararı, “3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi, 19 Haziran'da yapılan tüzük değişikliğiyle ilgili yürütmeyi durdurma kararı aldı” sözleriyle duyurdu.

Flaş gelişme sonrası partide 10 Temmuz’da yapılacak olağanüstü kurultay öncesi hesaplar yine alt-üst olurken, karara en sert tepki MHP İzmir Eski İl Başkanı ve 19 Haziran’da yapılan oturumun Divan Başkanı Müsavat Dervişoğlu’ndan geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dervişoğlu, “Bu maskeli soygunculardan hesap sormaksak aldığımız nefes bize haram olsun” ifadelerini kullandı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Adamın biri Ankara 3.Asliye Hukuk Mahkemesine giderek, zatınızdan alacağı olduğundan bahisle evinizin haczedilmesini istese; hakim bey de çek, senet, makbuz ya da sözleşme olup olmadığını sormadan evinize bir icra memurunu gönderip eşyalarınızı kaldırıp götürse kendinizi soyguna uğramış gibi hissetmez misiniz?

İşte, MHP delegelerinin alınteri ve emekleriyle gerçekleştirilen meşru ve hukuki kurultayımız tıpkı böyle bir yöntemle sonuçlarıyla birlikte gasp edilmiştir...

Bu maskeli soygunculardan hesap sormaksak aldığımız nefes bize haram olsun!..