GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Şubat 2023 Perşembe 22:57

Depremzedelere bir destek de Kıyı Egeli başkanlardan

Kıyı Ege Belediyeler Birliği yönetimi, Maraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelere destek için birer maaşlarını bağışlama kararı aldı.

EGEDESONSÖZ - Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan depremin yaralarının sarılması için dayanışma büyütülüyor. Bu kapsamda İzmirli belediye başkanlarının da yer aldığı Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nden depremzedelere destek geldi.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Yönetimi olarak 1 aylık belediye başkanlığı maaşlarını depremzedeler için bağışladıklarını duyurdu.

Maaşını bağışlayan belediye başkanları arasında Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un yanı sıra birliğin encümeninde yer alan “Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin, Çeşme Belediye Başkanımız Ekrem Oran, Efes Selçuk Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel, Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel, Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat yer aldı.

DAYANANIŞMA İLE AŞACAĞIZ
Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sosyal medya hesabından konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için bir destek de Kıyı Ege Belediyeler Birliği Yönetimi olarak veriyoruz. Birliğin encümeninde yer alan; Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin, Çeşme Belediye Başkanımız Ekrem Oran, Efes Selçuk Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel, Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel, Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat ile birlikte Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Abdül Batur olarak ben de bir aylık belediye başkanı maaşlarımızı deprem bölgesine yardım için bağışlıyoruz. Ülkemizi derinden sarsan bu felaketi dayanışmayla birlikte aşacağız.”