GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
14 Şubat 2023 Salı 21:54

Depremzede çocuklara İzmirspor'dan sportif destek

İzmirspor Başkanı Nedim Topaloğlu, İzmir'e getirilen depremzede ailelerin çocuklarına futbol, cimnastik, tekvando, voleybol ve basketbol spor okullarında ücretsiz spor eğitimi vereceklerini duyurdu.

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - İzmir'in adını taşıyan kentin köklü spor kulübü İzmirspor, Kahramanmaraş merkezli toplam 10 ilde yaşanan büyük depremde mağdur olan çocuklara sportif destek verecek. Deprem bölgesinden İzmir'e getirilen depremzede ailelerin çocuklarının spor okullarında ücretsiz spor yapmaları için kampanya başlatan İzmirspor, futbol, cimnastik, tekvando, voleybol ve basketbol branşlarına bugünden itibaren kayıtlara başlayacak.

TOPALOĞLU: ÇOCUKLARI BAĞRIMIZA BASMAYA HAZIRIZ
Karabağlar Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyesi de olan İzmirspor Başkanı Nedim Topaloğlu, Kahramanmaraş ve çevresinde meydana gelen depremde mağdur olan ailelerin bir kısmının İzmir'e getirildiğini hatırlatarak, "Çocuklarımızı bağrımıza basmaya hazırız" dedi. Başkan Topaloğlu, başlattıkları kampanyayla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Yaşanan deprem felaketi ile mağdur olan çocuklarımızın sosyal, psikolojik ve sportif anlamda olağan yaşama adaptasyonlarına katkı sağlamak amacıyla İzmirspor olarak bir şeyler yapmak istedik. İzmir'e gelen ve daha sonraki günlerde gelecek depremzede çocuklarımızı Bahçelievler semtindeki kulüp binamızdaki salonda faaliyet gösteren spor okullarımıza ücretsiz kabul etmeye hazırız. Futbolda 6-12 yaş, cimnastikte 5-10 yaş kategorilerinde tüm çocuklarımıza spor yaptıracağız. Tekvanto, voleybol ve basketbol branşlarında her yaş grubundan depremzede çocuğumuzu da kayıt için bekliyoruz. Spor eğitimlerimiz ücretsiz olacak.  UEFA B lisansına sahip, ayrıca çocuk futbolu sertifikasına sahip İzmirspor Spor Okulları Direktörümüz İlker Karabacak hocamızın önderliğinde çocuklarımızın acılarını, üzüntülerini, onlara spor yaptırarak azaltmaya çalışacağız. Spor okullarımızın faaliyetlerine katılacakları bir süre belirlemedik. İstedikleri kadar kulübümüzde spor yapabilirler. Depremzede tüm çocuklarımızı bağrımıza basmaya hazırız. Bu hizmetin karşılığında tek kuruş talep etmeyeceğimizi özellikle belirtmek istiyorum."

KAYITLAR KULÜP BİNASINDA YAPILACAK
İzmirspor Kulübü Başkanı Nedim Topaloğlu, spor okullarından faydalanmak isteyen depremzede çocukların kayıtlarının, Bahçelievler semtindeki kulüp binasında yapılacağını, ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 0 232 255 1923 numaralı telefondan yetkililere ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.