GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İş Dünyası
18 Ocak 2022 Salı 10:40

Demir İşleri Odası Almaç ile devam dedi!

1995 yılından bu yana İzmir Demir İşleri Odası Başkanlığını yürüten Atilla Almaç, genel kurulda üyelerin oylarıyla güven tazeledi

EGEDESONSÖZ - İzmir Demir İşleri Odası genel kurulunda tek liste ile seçime giren başkan Atilla Almaç, 4 yıl için daha üyelerinden güvenoyu aldı. 1.Sanayi Sitesi Düğün Salonu’nda yapılan genel kurula İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu da katılırken, kongrenin divan başkanlığını Türkiye Madeni Eşya Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Oto Tamirciler Odası Başkanı Necdet Heppekcan yürüttü.

ALMAÇ: ESNAFIMIZA HİZMET VERMEKTEN HEP GURUR DUYDUM
Atilla Almaç, esnaf teşkilatında görev yapmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Yeni dönemde aynı çizgide hizmet vermeyi sürdüreceklerini belirten Almaç, ‘Esnaf camiasına hizmet vermekten her zaman gurur duydum, büyük keyif aldım. Önümüzdeki süreçte de esnaf sanatkarların sorunlarına çözüm aramak önceliğimiz olacak” dedi. Atilla Almaç ile uzun yıllar birlikte çalıştığını hatırlatan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ise, “Atilla Almaç zaman zaman fikrine başvurduğum, çok sevdiğim değerli bir ağabeyimdir. Teşkilat büyüğümüz olarak tanımaktan ve birlikte çalışmaktan son derece mutluyum. Odanızın her çalışmasına destek verdik bundan sonra da yanınızdayım” diye konuştu.

Genel kurulun ardından yapılan seçimler sonucu Atilla Almaç üyelerden yeniden güvenoyu alırken oda yönetim kuruluna Ertuğrul Koçyiğit, Bekir Temizsütlü, Cemil Işıkçı, Faik Levent, Ali Bahit, Akın Öz, Hasan Ekiz, Murat Bozdemir seçildi.