GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Mart 2022 Cumartesi 16:46

Delican’dan 'Yıldırım' destek: Emekleri unutulmaz

AK Parti İzmir önceki dönem İl Başkanı Bülent Delican Çanakkale Köprüsü açılışında İzmir Milletvekili ve son Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür edilmemesine tepki gösterdi. Delican, “Emekleri unutulmaz” dedi.

EGEDESONSÖZ- Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle gerçekleştirilen 1915 Çanakkale Köprüsü aktif olarak kullanılmaya başkandı. Türkiye için çok önemli bir proje olan köprünün açılış törenine Erdoğan ile birlikte çok sayıda üst düzey isim katıldı. Köprünün açılışı ve törene ilişkin hazırlıkları yürüten Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı projenin başlangıcından büyük emekleri olan İzmir Milletvekili ve Son Başbakan Binali Yıldırım’ı unuttu. AK Parti’de uzun süre il başkanlığı yapan Bülent Delican duruma tepki gösterdi. Delican, Yıldırım’ın şimdiye kadar projede yaptığı çalışmaların hatırlanması ve emekleri için teşekkür edilmesi gerektiğini ifade etti.

Sosyal medyadan açıklama yapan Delican şunları söyledi:“1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılış töreninde Ulaştırma Bakanlığımız unutmuş olsa da 2017'de bu hayali kurarak, temelini atan Sayın Binali Yıldırım'a biz İzmirliler olarak teşekkür ediyoruz. Bu hayali kurarak gerçekleştirdiğiniz için emekleriniz unutulmaz”