GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Mayıs 2016 Pazartesi 12:16

Delican’dan ‘Erdoğan’ vurgulu Yıldırım ilan!

AK Parti İl Başkanı, Binali Yıldırım’ın genel başkan ve başbakan olmasının ardından bir teşekkür ilanı yayınladı. Delican’ın mesajında Cumhurbaşkanı Erdoğan için ayrı bir parantez vardı.

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ – Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın olağanüstü kongre sonrası AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olmasının ardından İzmir Teşkilatı’nda sevinç sürüyor.

Teşkilatın 300 otobüsle Ankara’ya gideren Arena Spor Salonu’nda yapılan kongreye ‘Yıldırım’ tişörtleri, pankartlar ve tezahüratlarla damga vurmasının ardından İl Başkanı Bülent Delican’dan bir teşekkür ilanı geldi.

- ANKARA ARENA'DA İZMİR RÜZGARI... 

Başkan Delican gazetelere verdiği ilandaki mesajında Yıldırım’ın başbakanlığına katkıda bulunan tüm teşkilat üyelerine teşekkür ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan için de ayrı bir parantez açtı.

İŞTE O MESAJ:

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri neticesinde İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım’ın Başbakanlık Görevi ile Onurlandırılması nedeniyle, her daim yanında olan partimizin Saygın MKYK üyelerine, birbirinden Kıymetli Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize, Azimli Ana kademe İl Başkanlarımıza, Nadide İl Kadın Kolları ve Dinamik Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Özverili ve çalışkan Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Meclis üyelerimize ve Mahalle Başkanlarımıza, Tüm Başkanlıklarımızın Yönetim birimlerine, Seçkin delegelerimizle birlikte en değerli varlığımız Aziz Milletimize, İzmirli Hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunarım.