GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
4 Mart 2016 Cuma 09:53

Dayak mağduru öğretmen Gaziemir’den atandı!

Gaziemir Belediyesi’nin Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği gecede belediye başkan yardımcısı tarafından darp edilen, Barış Düdü'nün başka bir okula atandığı ortaya çıktı.

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - Gaziemir Belediyesi’nin Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği gecede belediye başkan yardımcısı tarafından darp edilen Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu Genel Örgütlenme Sekreteri Barış Düdü başka bir okula atandı.

Düdü'nün, Gaziemir Belediyesi’nin Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği gecede Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncer tarafından darp edilmesi sonucu dişi ve burnu kırılmıştı.

Düdü’nün Gaziemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Mesleki Eğitim Merkezi’ne atandığı ortaya çıktı.

Atamayı sosyal medya hesabından duyuran Düdü, karara tepki gösterdi. Düdü, “24 Kasım 2015'de öğretmene küfreden zat-ı muhtereme müsade etmediğimiz için üstüne de darp edildiğimiz halde Milli Eğitim Müdürlüğü’nce sürgün cezasına çarptırıldık dostlar. Ne diyeyim. Söz bitti. İlk değil, sonda olmayacak. Şu an itibariyle kendimi siz onurlu öğretmenlerin ellerine ve örgütüm Eğitim-İş ve Birleşik Kamu-İş'e emanet ediyorum. Saygı ve sevgilerimle…” ifadelerini kullandı.