GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Ocak 2024 Perşembe 12:40

Dağ'dan Karşıyaka stadı için tele mesaj: Vazife nasip olursa....

Buca’daki saha çalışmaları sırasında bir Karşıyakalı taraftarı ile stat hakkında konuşan AK Partili Dağ “O stadı inşallah bu vazife nasip olursa 1 Nisan’dan sonra oturacağız Karşıyaka Belediye Başkanıyla, kulüp başkanıyla… Birlikte konuşacağız kim hangi yükü alacak diye…” dedi.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarının 5. gününde, Buca’da, yoğun bir program ile başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde gerçekleştirdiği saha ziyaretleri kapsamında Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Forbest Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Her zaman olduğu gibi samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Dağ, esnafların ve vatandaşların taleplerini doğrudan dinledi. Ayrıca, mahalle sakinleriyle sohbet ederek, onların günlük yaşantılarına dair görüş ve önerilerini not aldı.



AK Partili Dağ ziyaret sırasında Karşıyakalı bir taraftar ile yaptığı görüntülü telefon görüşmesinde stat mesajları verdi. 

Karşıyakalı taraftar konuşmasında “Karşıyaka Stadı ile ilgili bugüne kadar bir kelam edilmeyecek biri varsa o da benim” mesajı veren Dağ, “Karşı çıkanlar şu anda kalmadı. Ama karşı çıkanlar süreci bu noktaya getirdi. Daha önce karşı çıkmasalardı biz o stadı yerinde ve diğer statlardan daha önce bitirmiş olacaktık” ifadelerini kullandı.



AK Partili Dağ, Karşıyaka taraftara, “Sen sana soranlara de ki, ‘Kardeşim AK Parti, Hamza Dağ bununla ilgili uğraşmadı mı? Mücadele etmedi mi? O zamanki belediye başkanları buna karşı çıkmadı mı, dava açtırmadı mı?’… Bu arada 100 dönümlük arazinin tahsisini de biz yaptırdık. Karşıyaka Spor Kulübü’ne tahsis ettik” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ ayrıca, “O stadı inşallah bu vazife nasip olursa 1 Nisan’dan sonra oturacağız Karşıyaka Belediye Başkanıyla, kulüp başkanıyla… Birlikte konuşacağız kim hangi yükü alacak diye… Gençlik ve Spor Bakanlığı, TOKİ, hep birlikte oturup bir hal yoluna koyacağız. Ama benim de bir isteğim var, madem stadı istiyoruz o takım da o liglerde durmayacak. O takım oraya yakışmıyor. O takımın oradan bir yukarılara doğru tırmanmasını da bekliyoruz” diye konuştu.