GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Kasım 2017 Çarşamba 14:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir’in kadınlarından söz istedi!

İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Keskin, “AK Parti kadına önem veren bir parti. Yeni bir şey yapmasına gerek yok. Yeni parti kurulumunun bizi etkileyeceği bir durum da yok.  Cumhurbaşkanımız da konuşmasında İzmir’den söz istedi. İnşallah onu mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, yönetim kurulu üyeleri ve kadın ilçe başkanları Ankara’ya gitti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı grup toplantısında dinleyen kadınlar daha sonra İzmir’in milletvekilleriyle bir araya geldi. Ankara programı hakkında bilgi veren İl Başkanı Keskin önemli açıklamalarda bulundu.

Keskin, “Cumhurbaşkanımızın genel başkan olduktan sonra grup toplantısına ilk defa kadınlar olarak katılmak istedik. Bizlere motivasyon olur diye düşündük. Sonrasında vekillerimizle bir araya geldik. Kadın Kolları Genel Başkanımız Lütfiye Selva Çam’la bir toplantı gerçekleştirdik. Bizi kongre süreciyle ilgili bilgilendirdi” dedi.

'CUMHURBAŞKANIMIZ İZMİR’DEN SÖZ İSTEDİ'
İlerleyen süreçte kadınların hayata geçecek çalışmaları ve izleyecekleri yol haritası hakkında konuşan Keskin, “Biz zaten bir seçim bitince diğer seçim için çalışmaya başlıyoruz. Kadın kolları olarak hep çalışıyoruz. AK Parti kadına önem veren bir parti. Cumhurbaşkanımız da konuşmasında bunu ifade etti. İzmir’den de söz istedi. İnşallah onu mahcup etmeyeceğiz” açıklamasında bulundu.  

YENİ PARTİ KURULUMUNUN BİZİ ETKİLEYECEĞİ BİR DURUM YOK!
Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında, “İnşallah AK kadınlarımız 81 vilayette 3 Kasım 2019’da zaferini ilan ederek yeni bir değişim dönüşümü ortaya koyacaktır” açıklamasını yaptı. Erdoğan’ın İyi Parti’yi kuran ve siyasetteki kadın figürünü temsil eden Meral Akşener’in önünü partisinin kadınlarıyla kesmeyi planladığı kulislerde konuşulmaya başlandı. Keskin ise, “Bizim partimiz her zaman kadın üzerine çalışma yapıyor. Kadına, anneye dokunan çalışmaları ortada… AK Parti her zaman kadına önem veren bir parti olduğu için yeni bir şey yapmasına gerek yok. Yeni parti kurulumunun bizi etkileyeceği bir durum da yok” ifadelerini kullandı.