GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Mart 2024 Pazartesi 15:37

Cumhur'un adayı Kırkpınar'dan iftarda birlik mesajı

Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar'ın ev sahipliğinde Sevgi Yolu'nda düzenlenen iftar programına 6 binin üzerinde Bayraklılı vatandaş katıldı. Mesnevi gösterileri, macun ikramı, Hacivat - Karagöz oyunu gibi etkinliklerinde yer aldığı program şölen havasında gerçekleşti.

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, Bayraklı Sevgi Yolu'nda iftar programı düzenledi. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'ın da katıldığı iftar programında 6 binin üzerinde Bayraklılı vatandaş, Kırkpınar'la bir araya geldi.

Kırkpınar birlik mesajları verdi
Mesnevi gösterileri, macun ikramı, Hacivat - Karagöz oyunu gibi etkinliklerinde yer aldığı program büyük coşkuyla gerçekleşirken, Bilal Kırkpınar Sevgi Yolu'nu baştan aşağı dolduran Bayraklılı hemşehrilerine Ramazan Ayının önemini anlatarak, birlik mesajları verdi.

İftar sofrasında Bayraklı'nın 5 yıl daha kaybedemeyeceğinin altını çizen Kırkpınar, oy kullanacak her vatandaşın kendisine, ailesine ve ilçesinin geleceğine oy vereceğini belirtti. Vatandaşlar, Kırkpınar'ın konuşmasını alkışlarla destekledi.