GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Mart 2024 Çarşamba 09:37

Cumhur İttifakı adayı Kaykaç belge ile açıkladı... Karaburun'da 'satış' tartışması!

Karaburun eski Kaymakamı ve Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç, kendisinin kaymakam olduğu dönemde hazine arazi satışlarını durduğuna dair imzası olan belge ile mevcut Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın belediyeye ait taşınmazın satışını yaptığı belgeyi beraber paylaştı.

EGEDESONSÖZ – Seçimlere günler kala adaylar eleştirilerine devam ediyor. Karaburun eski Kaymakamı ve Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç, kentteki kamu arazileri ile ilgili olarak mevcut Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’a yükleniyor.

Kaykaç, sosyal medya hesabı üzerinden kaymakam olduğu dönemde imzası olduğu hazine arazilerinin satışını engelleyen ve ikinci bir emre kadar durduran belgeyi paylaştı. Kaykaç, aynı belgenin yanında Başkan Erdoğan’ın belediyeye ait taşınmazın satışını yaptığına dair imzası olan belgeyi de paylaştı.

Seçmenlerine iki belgeyi de değerlendirmeye sunan Kaykaç, şu ifadeleri kullandı:
Gördüğünüz üzere Karaburun ilçemiz de görev yaptığım dönemde 22.05.2023 tarihinde Hazine Arazilerinin satışını engelleyen, ikinci bir emre kadar durduran benim. İkinci belge de ise Belediye Arazilerini satışa çıkaran mevcut Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan. Eyüp Kaykaç 11 ay önce Hazine arazilerinin satışını durduran kişi, İlkay Girgin Erdoğan ise 3 ay önce Belediyeye ait taşınmazları satışa çıkaran kişi. Takdiri, Karaburun Yarımadamız da yaşayan bilinçli seçmenimize bırakıyorum.

Kaykaç'ın açıkladığı belgeler şu şekilde: