GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Mart 2024 Pazartesi 18:33

Cumhur İttifakı Adayı Dağ 'ikinci Çarşı turu'nu değerlendirdi: İlgi alakadan bitiremiyoruz!

Karşıyaka Çarşı'daki saha izlenimlerini anlatan Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Çarşı'yı ilk ziyaretimizde daha hızlı bitirmiştik. Şimdi ilgi ve alakadan bitiremiyoruz. Her geçen gün ilgi alaka oldukça artıyor. Tabi ki bu da bizi oldukça memnun ediyor işin doğrusu. Ancak bir yandan da sorumluluğumuzu artırıyor. Şimdi de zaten herhalde bitiremeyeceğiz diye düşünüyoruz Çarşı'yı.  Mutluyuz, memnunuz. İnşallah bu  böyle artarak devam edecek" dedi.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ- Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ saha çalışmaları kapsamında Karşıyaka Çarşı'yı gezdi.

Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu ve AK Parti önceki dönem İzmir İl Başkanı ve geçmiş dönem milletvekili Kerem Ali Sürekli'nin de eşlik ettiği çalışmalar sonrası Dağ izlenimlerini Egedesonsöz'e anlattı.

SORUMLULUĞUMUZU ARTTIRIYOR
İkinci ziyaretinde karşılaştığı ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Dağ, "İlki başlangıçtı. İlk yaptığımız ziyaretti. Çarşı'yı ilk ziyaretimizde daha hızlı bitirmiştik. Şimdi ilgi ve alakadan bitiremiyoruz. Her geçen gün ilgi alaka oldukça artıyor. Tabi ki bu da bizi oldukça memnun ediyor işin doğrusu. Ancak bir yandan da sorumluluğumuzu artırıyor. Şimdi de zaten herhalde bitiremeyeceğiz diye düşünüyoruz Çarşı'yı.  Mutluyuz, memnunuz. İnşallah bu  böyle artarak devam edecek" dedi.