GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İş Dünyası
19 Kasım 2021 Cuma 14:24

Çulhaoğlu, Pınarbaşı Esnaf Odası’na aday

Pınarbaşı esnafının oy birliğiyle başkanlık için işaret ettiği Cezmi Çulhaoğlu,  yoğun katılımlı bir törenle adaylığını açıkladı.

EGEDESONSÖZ - Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Cezmi Çulhaoğlu, “Önce esnaf ve sanatkarımız, önce üyelerimiz” sloganıyla yola çıktı. İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde seçim maratonu başlıyor. Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni başkanı ve yönetim kurulu, Ocak ayında yapılacak seçimle belirlenecek. Cezmi Çulhaoğlu, çok sayıda esnafın katıldığı törenle, başkan adaylığını kamuoyuna duyurdu.

FARKINDA OLMAK YETMEZ, DESTEK VERMEZ LAZIM
İzmir’in bir esnaf şehri olduğunu belirten Cezmi Çulhaoğlu, “Türk esnaf ve sanatkarları olarak çok köklü bir gelenekten geliyoruz. İzmir’i bilen, İzmir’i çok iyi tanıyan, esnaf ve sanatkarlarımızın kalbindeki isim olan Zekeriya Mutlu başkanımız, bize büyük güç veriyor. Yaşanan büyük sıkıntıların farkındayız. Fakat farkında olmak yetmez. Esnafımıza omuz vermek, destek olmak gerekiyor. Bizim buradaki hedefimiz bu desteği sağlamaktır. Esnafımız her zaman yanında güçlü ve etkili bir esnaf teşkilatı görecektir. Çalışma saatimiz ve günümüz olmayacak, her zaman ve şartta esnafımızın yanında olacağız” dedi.


CEZMİ ÇULHAOĞLU KİMDİR?
Cezmi Çulhaoğlu 1986 tarihinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini İzmir’de tamamladı. Uzun yıllardır Çulhaoğlu Ailesine ait işletmelerde yöneticilik yapan Çulhaoğlu, halen Pınar Düğün Salonları işletmeciliğini yürütüyor. Evli ve iki çocuk babası olan Çulhaoğlu, birçok dernek ve yardım kuruluşunda da etkin görevlerde bulundu.