GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
24 Kasım 2022 Perşembe 11:58

Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'inden asansör selfisi

Cinsiyet değiştirdikten sonra magazinin gündemine oturan Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son paylaşımıyla bir kez daha dikkat çekmeyi başardı. Yeni hayatında Meli Bendeli ismini kullanan Yılmaz'ın sosyal medya hesabındaki asansör selfisini görenler ünlü oyuncuyu tanımakta zorlandı.

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsal Celil karakteriyle büyük bir hayran kitlesi yakalayan Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirdikten sonra Meli Bendeli ismini kullanmaya başladı.

"TRAVESTİYİM DİYE DUDAKLARIMI YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİM"

Daha önce yaptığı, "Travestiyim, diye 'ayol' diye konuşmak zorunda değilim. Travestiyim, diye dudaklarımı da yaptırmak zorunda değilim" açıklamasıyla uzun süre konuşulan geçtiğimiz günlerdeTiktok hesabında yaptırdığı dolgu işlemini paylaşmıştı.

ASANSÖR SELFİSİNİ GÖRENLER TANIYAMADI

Çene uzatma ve dudak dolgusu işlemi yaptıran Bendeli, son paylaşımıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Asansör selfisi paylaşan Bendeli'nin son halini görenler ünlü oyuncuyu tanımakta güçlük çekti. Fotoğraf sosyal medya kullanıcıları tarafından defalarca görüntülendi.