GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
16 Mart 2023 Perşembe 15:00

Çığlıklara vatandaş yetişti... Alsancak sapığı!

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde dün öğle saatlerinde N.D. isimli kadın, S.A. tarafından önce sözlü tacize uğrayıp takip edildi. Ardından ise S.A., N.D.’nin giydiği kıyafetin içine doğru elini sokarak fiziksel tacizde bulundu. Çevredekilerin de olaya müdahale etmesinin ardından polisler olayla ilgili resmi işlemleri başlattı.

EGEDESONSÖZ – Konak’a bağlı Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde dün öğle saatlerinde taciz olayı yaşandı. Yaşanan olayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan N.D., yaşadıklarını anlattı.

N.D., S.A. isimli şahsın ilk olarak kendisini sözlü bir biçimde taciz ettiğini ve bu olayın ardından hızlıca bölgeden uzaklaştığını söyledi. N.D., uzaklaşmasına rağmen aynı şahıs tarafından takip edildiğini ve bu yüzden kalabalığın içerisine karıştığını anlattı. Bir süre sonra tekrar arkasına baktığında şahsın takibi bıraktığını düşünerek yola devam ettiğini belirtti.

TACİZCİ ELİNİ KIYAFETİNİN İÇİNE SOKTU
Bu rahatlamanın ardından kısa bir süre sonra S.A.’nın ellerini N.D.’nin üzerine giydiği kıyafetin içine soktuğu ve N.D.’nin bu olayın hemen ardından bağırdı. Kamera kayıtlarına yansıyan bu fiziksel tacizin ardından çevredekiler olay müdahale etti. Çevredeki vatandaşlar, emniyet güçleri olay yerine gelene kadar şahsı tuttu ve ardından olay yerine gelen polisler şahıs hakkında resmi işlem başlattı.

‘TACİZCİLERİN SOKAKTA RAHATÇA DOLAŞMALARINDAN BIKTIM’
Olayı sosyal medya hesabı üzerinden anlatan N.D., “Biz kadınlar bu tarz taciz olaylarını gerek sosyal medyada gerek de gerçek hayatta çok sık görüp, yaşıyoruz. Ne yazık ki bugün de benim başıma geldi. Sessiz kalmayı tercih etmedim, etmeyeceğim de. Bu tip sapık zihniyetli insanların gereken cezayı almalarını istiyorum. Sokakta rahatça dolaşmalarından ve daha fazlasına kalkışmalarından bıktık! Yeter artık!” ifadeleriyle isyan etti.