GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
20 Şubat 2022 Pazar 13:21

Ceza kesebilmek için kül tablası koymuştu... O görevli kim çıktı?

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'nden denetime gelen ekiplerin bir kahvehanede ceza kesebilmek için cebinden çıkardığı dolu kül tablasını masaya koyduğunu iddia etmişti. AK Partili Mahmut Atilla Kaya ise, kül tablasını masaya koyan o şahsın İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta memuru olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, SonsözTV canlı yayınında İl Sağlık Müdürlüğü hakkında iddialarda bulunarak "Bir kahvehane sahibi anlattı... İl sağlıktan gelen ekip cebinden kül tablası çıkarak masanın üzerine koymuş. Bunu inceleyen ekip yapıyor. Sırf ceza kesmek için... Bunu yapan İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'nün görevlileri. Ben de sordum 'Ya gerçekten böyle bir şey yaptı mı?' diye, oturttu bana güvenlik kamerası kayıtlarını izletti" ifadelerini kullanmıştı.

-CHP'Lİ BAYIR'DAN FLAŞ İDDİA: CEZA KESEBİLMEK İÇİN...

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, cebinden dolu bir kül tablası çıkararak masaya koyduğu iddia edilen şahsın, İzmir Büyükşehir zabıta memuru olduğunu söyledi.

AK Partili Kaya yaptığı açıklamada, "CHP'li Sn.Bayır'ın "esnafa ceza kesmek için cebinden kül tablası çıkardı" dediği görevli, Sağlık Müdürlüğü personeli değil CHP'li İzmir Büyükşehir Zabıta Memuru! Bu olay üzerinden önce hükümeti suçladı, sonra da CHP'nin hep yaptığı gibi Milletimizin ortak değerlerine saldırdı" dedi.

SÜREKLİ: ALGI YARATMAK CHP'YE MAHSUSTUR!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Başkan Sürekli paylaşımında "Algı yaratmak için toplum değerlerini ve kamu düzenini istismar ederek siyaset yapma işi CHP'ye mahsustur!"