GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
13 Ocak 2016 Çarşamba 09:30

Çeşme'de vatandaşa daha iyi hizmet zirvesi

Daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek için harekete geçen Çeşme Belediyesi'nde, tüm birim amirlerinin katılımıyla Kurumsal Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi

İZMİR - Çeşme Belediyesi'nde, daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek için Kurumsal Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin kurum içinde yaptığı araştırmanın verileri doğrultusunda gerçekleşen toplantı, Çeşme Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıya, Çeşme Belediyesi Başkan Yardımcısı Şakir Karadede, Yazı işleri, Fen İşleri, Mali Hizmetler, İmar ve Şehircilik, İnsan Kaynakları, Temizlik, Zabıta, Emlak ve İstimlak, Kültür ve Sosyal İşler, Yapı Kontrol, Denetim ve Ruhsat, Destek Hizmetleri müdürlükleri ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü amirleri tam kadro katıldı.

DAHA HIZLI VE KALİTELİ HİZMET
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim üyeleri Prof. Dr. Işıl Karpat Aktuğlu, Prof. Dr. Müjde Ker Dinçer, Prof. Dr. Nilay Başok ve Araş. Gör. Murat Çelik yönetiminde gerçekleşen toplantıda, Çeşme Belediyesi'nin proje ve yürürlükteki çalışmalarına dair görüş ve fikirler bildirildi. Birim amirlerinin önerilerinin de dikkate alındığı, müdürlükler arasında çapraz eşleştirmeler yapılarak ilerleyen toplantıda, yaz aylarında 1 milyona yaklaşan nüfusa rağmen 'hizmetlerde aksama olmaması için neler yapılabilir' üzerine konuşuldu, görüş birliği yapıldı.

BİLİMSEL VERİLER DİKKATE ALINDI
Turizm cenneti Çeşme'nin sadece ulusal değil, global bir marka olduğunu belirten Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, belediye hizmetlerini de yükselen Çeşme markası doğrultusunda geliştirdiklerini kaydetti. Yaz dönemlerinde onlarca kat artan nüfusa rağmen hizmetlerin sorunsuz işlemesi için çalıştıklarını kaydeden Başkan Dalgıç, "Birim amirlerimiz ve Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi ile birlikte bilimsel veriler ışığında hizmet hareket planı oluşturduk. Sadece fiziki ve sosyal hizmetlerde değil Çeşme Belediyesi'nin içinde olduğu her faaliyet ve çalışmada kusursuz hizmet vermeyi hedefliyoruz" diye konuştu.