GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
2 Şubat 2016 Salı 16:15

Cem Küçük’ten şok yazı: Gediz de var!

Gazetecileri ve medya gruplarını hedef alan yazılarıyla tanınan Star Gazetesi Yazarı bu kez de 17 üniversitenin yönetimine el konulması gerektiğini savundu. Küçük’ün listesinde Gediz de var!
Gazetecileri ve medya gruplarını tehdit edip hedef göstermesiyle tanınan Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük hedefine bu kez üniversiteleri koydu!

Küçük son yazısında YÖK Başkanı Yekta Saraç’a seslendi. Star Gazetesi Yazarı İzmir’deki Gediz Üniversitesi dahil 17 üniversitenin yönetimine el konulması gerektiğini yazdı!

İşte yazının o bölümü:
Daha önce de yazdığım gibi hiçbir devlet kurumu FETÖ-Doğan kurumu olan RTÜK’ten gelen sözde direktifleri dikkate almayacak. Alanlar da bunun bedelini öder. Bu arada Aydın Doğan’ın adamı olan Hakan Tartan FETÖ’ye ait Gediz Üniversitesi’ne mütevelli heyet üyesi olmuş ve tescilli Fethullahçı rektör Seyfullah Çevik de dahil hepsi birden hükümete ve Cumhurbaşkanımıza tam bağlıyız diye kapı kapı dolanıyorlarmış. Zaten 1 Kasım sonrası tüm FETÖ üniversiteleri biat ziyaretlerine başladı. Bu bayat numaraları bu devlet yemez. YÖK, Gediz dahil 17 FETÖ üniversitesine de bu yıl içinde el koyacak ve yeni yönetim atayacak. Hukuk bunu emrediyor. Yekta Saraç bunu yapmak zorundadır, aksi halde o koltukta oturamaz. Fethullah’ın ve Aydın Doğan’ın Türkiye’yi yönettiği günler geride kaldı...