GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
1 Aralık 2016 Perşembe 12:55

Cem Küçük’ten İzmir’i karıştıran ‘gözaltı’ tweeti!

Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük İzmirli ünlü gazeteci Erol Yaraş’ın gözaltına alındığını duyurdu. İlerleyen saatlerde böyle bir gelişme olmadığı ortaya çıktı, Küçük önce tweetlerini sildi, sonra gözaltı haberinin doğru olmadığını açıkladı. Yaraş, Küçük hakkında suç duyurusunda bulundu.

EGEDESONSÖZ – Fettullahçı Terör Örgütü’ne yönelik operasyonlar kapsamında verdiği bilgiler, açıklamaları ve mesajlarıyla dikkat çeken Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük bugün attığı tweet’le İzmir’i karıştırdı.

Cem Küçük Twitter'dan 15 Temmuz sonrası çeşitli platformlarda hedef gösterdiği BEN TV’nin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni İzmirli tanınmış gazeteci Erol Yaraş’ın FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındığını duyurdu. Küçük mesajı İzmir medyasında büyük yankı uyandırırken bilginin teyidi için yoğun mesai harcandı.



Gerçek kısa süre sonrası ortaya çıktı. Yaraş’ın gözaltına alındığı bilgisi yalanlandı. Önce tweetlerini silen Küçük de ardından İzmir Emniyeti ile konuştuğunu ve gözaltı haberinin doğru olmadığını açıkladı.



SUÇ DUYURUSU 
Gazeteci Erol Yaraş ise Egedesonsöz’e yaptığı açıklamada Küçük’e bundan önceki paylaşım ve ithamları için hem ceza hem tazminat davası açtığını, bugünkü tweetleri için avukatı aracılığıyla Terörle Mücadele Savcısına suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

İSPATLA YÜKÜMLÜDÜR 
Yaraş, “Bu ülkede birilerini linç etmek bu kadar kolay ve ucuz olmamalı… Bir şey biliyorsa müddei iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. İspat edemezse hukuken bunun bedelini öder. Sayın Cumhurbaşkanı bile at iziyle at izinin karıştığını söylerken bazı kalemlerin özellikle at iziyle at izini karıştırmaya çalıştığına üzülerek şahit oluyoruz. Bu linç girişimi konusunda gerekirse önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı dahi düşünür hale geldi. Daha kapsamlı açıklamayı ilerleyen günlerde yapabilirim” dedi.