GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
30 Ağustos 2024 Cuma 08:36

Ceceli'den İzmir'e yardım eli... Kardeşlere iki ev aldı

İzmir Karşıyaka'daki çıkan orman yangınında tüm her şeylerini kaybeden Mahıgül ve Canan kardeşler, ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'nin elini uzatması ile biraz moral buldu. Haluk Levent'in sosyal medyada duyurduğu bilgiye göre; Ceceli, iki kardeşe iki yeni ev alıp hediye etti.

İzmir Karşıyaka Yamanlar Karatepe mevkisinde 15 Ağustos'ta akşam saatlerinde başlayan orman yangını, yerleşim yerleri ve sanayi sitesine sıçrayarak büyük hasar oluşmasına neden oldu. Bu felakette Mahıgül Ergül ve Canan Ergül kardeşler, tüm her şeylerini kaybettiler.

Yaptığı yardımlar ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Haluk Levent, sosyal medya hesabından iki kardeşin durumunu paylaşarak ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'nin yardım edeceğini söylemişti.

Haluk Levent, X'te yaptığı paylaşımda Mustafa Ceceli'nin, Mahıgül Ergül ve Canan Ergül kardeşlere yeni bir ev aldığı müjdesini verdi.

'MUSTAFA CECELİ SÖZÜNÜ TUTTU'
Şarkıcı, sosyal medya hesabında Mustafa Ceceli ve Mahıgül ile Canan kardeşlerin fotoğrafını paylaşarak; "Mustafa Ceceli sözünü tuttu. İzmir'deki yangında Mahıgül ve Canan kardeşlerin evleri yanmıştı. Her şeylerini kaybeden kardeşlere Ceceli iki ev satın aldı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" notunu düştü. (Mynet)