GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
19 Ağustos 2016 Cuma 12:27

Caner ve Şükran Milano'nun Cihangir'ine taşınıyor!

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın evlendikten sonra İtalya’da birlikte oturacakları evin Milano’nun Cihangir’i sayılan Brera semtinde olduğu ortaya çıktı.

Futbolcu Caner Erkin’le oyuncu Şükran Ovalı’nın ilişkileri evlilik yolunda hızla ilerliyor. Caner Erkin’in sezon sonunda 2 milyon euro'ya Fenerbahçe'den İtalya'nın Inter takımına transfer olmasıyla birlikte Şükran
Ovalı, Türkiye-İtalya arasında mekik dokuyor. Araya giren mesafeler nedeniyle ilişkilerini yürütemeyecekleri iddia edilirken evlilik kararı alan çift, şimdilerde Milano’nun Cihangir’i olarak sayılan Brera semtindeki evlerini dekore ediyor.

MOBİLYA ALIŞVERİŞİNDE
Haftanın dört gününü Ayvalık’ta çekilen yeni dizisinin setinde, üç gününü Milano’da sevgilisinin yanında geçiren Ovalı, önceki gün soluğu yine İtalya’da aldı. Erkin’in antrenmanda olduğu saatlerde dekorasyon işleriyle ilgilenip mobilya seçen ve aksesuar alan ünlü oyuncu, alışveriş sırasında çektirdiği fotoğrafı da sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

TATİLLERDE EMİRGAN'DA YAŞAYACAKLAR
Erkin-Ovalı çifti, sezon arasında ve yaz tatilinde yıldız butbolcunun Emirgan’da 4,2 milyon TL’ye aldığı evde yaşayacak.  

TEK TAŞI TAKTI
27 yaşındaki Caner Erkin, sosyal medya üzerinden Şükran Ovalı'ya olan aşkını sosyal ilan etmesinin ardından 31 yaşındaki sevgilisine tek taş yüzüğünü taktı. 

Şükran Ovalı, geçtiğimiz günlerde Instagram'da "Gününüz aydın olsun mis gibi" notuyla paylaştığı fotoğrafla parmağındaki tek taş yüzük gün yüzüne çıkardı. 

Asena Atalay ile boşanan Caner Erkin'in Şükran Ovalı ile birlikteliği ilk magazin gündemine düştiğinde Ovalı bu habarleri yalanlamıştı. Daha sonra Ovalı, Erkin'in 2.7 milyon TL değerindeki Dodge Challenger SRT özel üretim aracıyla Bebek'te görüntülenmişti.

BİRÇOK PROJE DE ROL ALDI
İzmirli oyuncu Şükran Ovalı Bez Bebek, Behzat Ç, Leyla ile Mecnun, Avrupa Avrupa, Şeref Meselesi ve Paramparça gibi birçok dizide rol aldı. Ovalı daha önce meslektaşları Hakan Kurtaş ve Şükrü Özyıldız ile yaşadığı aşklarla gündemine gelmişti.

YEDİ AY ÖNCE BOŞANDI
Caner Erkin, 26 yaşındaki Asena Atalay ile 6 yıllık evliliğini geçtiğimiz ocak ayında sonlandırdı. Erkin'in evliliğinden Çınar isimli 5 yaşında bir oğlu var. (Ntv)