GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Mart 2024 Cuma 16:02

CHP'ye yüklendi: İşin içine deste deste paralar girdi!

Partisinin Van mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'yi gündemdeki 'para sayma' görüntüleri üzerinden hedef aldı. Erdoğan, "Kurdukları çarpışık oyunla milletin aklıyla alay ettiler. İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi" iddiasında bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van mitinginde açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda kaydedildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmaya değinen Erdoğan, "Kurdukları çarpışık oyunla milletin aklıyla alay ettiler. İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Yalan üstüne yalan söyleyerek etrafa saldırarak kimse kendini bu kirden arındıramaz. Milletimiz bu sinsi oyunların hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracak" dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

" Artık maskelerin inme vakti gelmiştir. Karşımızdaki muhalefetin hiçbiri kendisi değildir. CHP dediğiniz CHP değildir. Bu tabela altında toplananlar, şu anda bir titan zincirinin halkaları, rantiye çarkının dişlileri haline gelmişlerdir. DEM dediğiniz partide kimin iradesi kimin elinde belli değil."