GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Ağustos 2017 Cumartesi 11:09

CHP’nin 4 günlük ‘Adalet’ mesaisi start aldı: İzmir tam kadro!

Çanakkale’nin Eceabat İlçesi’nde düzenlenen ‘Adalet Kurultay’ı için İzmir’den çıkarma gerçekleşti. İl ve ilçe örgütleri eksiksiz bir şekilde programa katıldı.

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) bir yandan olağan kurultay takvimi işlerken diğer yandan 29 Ağustos’a kadar sürecek ‘Adalet Kurultay’ı Çanakkale’de start aldı.

Yaşamda adalet, eğitimde adalet, inançta adalet, medyada adalet, seçimde adalet, geçimde adalet, mahkemede adalet ve devlette adalet olmak üzere 8 ana başlıkta gerçekleşecek programda İzmir’deki temsilcilerin de yapacakları görevlerin belli olmasının ardından CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven kamp yerine bir gün öncesinden giderek çalışmaları denetlemişti.

Partinin Türkiye’deki kalesi konumunda bulunan İzmir’den programa yapılacak katılım merak konusu olmuştu.

İZMİR TAM KADRO AKIN ETTİ
İlk gün itibariyle İzmir’den eksiksiz katılım yapıldığı gözlendi. Genel Sekreter ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, PM ve YDK üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve örgütleri, gençlik ve kadın kolları örgütleri ile çok sayıda partili Çanakkale’ye akın etti.

Program CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı.

Eceabat’taki kamp alanında kalacaklar için bin adet çadır ve İzmir’den programa giden ilçe örgütlerinin de ayrı ayrı standı kuruldu.