GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Ağustos 2016 Pazartesi 12:20

CHP'li gençler İzmir'de kampa girdi!

Gençlik Kolları Genel Merkezi ve Parti Okulu'nun organize ettiği eğitim kampı devam ederken İzmir İl Başkanı Sarıküse, "Bu tür çalışmalar partiye aidiyet bilincini üst düzeye çıkarıyor" dedi. 40 ilin gençlik kolları başkanlarının katıldığı kamp 23 Ağustos'ta bitecek.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi ve Parti Okulu tarafından ortaklaşa düzenlenen eğitim kampı İzmir'de gerçekleşiyor.

7 Ağustos'ta başlayıp 23 Ağustos'ta sona erecek olan yaz eğitimi Karşıyaka'daki Yamanlar Gençlik Eğitim Merkezi'nde devam ediyor.

İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse'nin ev sahipliği yaptığı eğitimler 4 etap halinde gerçekleşirken Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve Mersin Milletvekili Prof.Dr.Aytuğ Atıcı, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Manisa Milletvekili Özgür Özel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz da kampa katıldı.  

Eğitimde 40 ilin gençlik kolları başkanları ve nüfusu 100 binin üzerinde olan ilçelerin gençlik liderleri de yer aldı.

DOĞU ANADOLU'DAN HABERİMİZ OLUYOR
Kampa ilgili bilgi veren ve Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları'na emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Sarıküse, “Kampta il ve ilçe başkanlıkları olarak ayrı ayrı çalışmalar var. Eğitimlerde partide aidiyet duygusunu ön plana çıkarma ve parti tüzüğü, tarihi ve sosyal demokrasi hakkında bilgilendirmeler yapılıyor. Eğitim tarzı tek taraflı değil karşılıklı ve katılımcı bir şekilde oluyor. Bilgi alışverişi yapılıyor. Gruplar ve sözcüleri parti tarihi, tüzüğü, sosyal demokrasi ve parti politikları hakkında tartışmalarla gençlerin bilgilenmesini sağlıyor. Projelendirmeler yapıyoruz. İnovatif fikirler ortaya atıyoruz. Eğitim kampından sonra il ve ilçelerde projeleri hayata geçireceğiz. Bu kamp bizim için çok önemli. Bu tür çalışmalar partiye aidiyet bilincini üst düzeye çıkarıyor. Diğer illerdeki projeleri biz öğreniyoruz bizim projelerimizi diğer il başkanlıkları öğreniyor. Bir mozaik gibi Doğu Anadolu'daki çalışmadan bizim haberimiz oluyor benim projem de Doğu Anadolu'da uygulanma fırsatı buluyor” ifadelerini kullandı.